Om oss

Alla blir inte klokare med åren.

Det är vi typexempel på.

Nu då vi borde trappa ner, sätta oss i gungstolen och slumra så kör vi vidare i ännu högre växel. Det känns att vi ännu har mycket att ge.

Orden flödar, motor- och röjsågar surrar och vi delar med oss av allt vi lärt oss under våra intressanta arbetskarriärer. För vi kan mycket, väldigt mycket.

Vi tre som bildar Existens andelslag är

  • Anne, prisbelönt journalist och författare, skogsarbetare och skogsbruksingenjör, erfaren föreläsare och kursledare.

anne

  • Nalle, björnen som efter pensioneringen fortsätter att lufsa i skogen, främst med röjsågen surrande.

 

  • Britt-Marie, som inte alls förstår sig på pensionärstillvaron, van som  hon är att ligga i med blanketter och ansökningar samt skriva och översätta.

Britt-Marie

Det här är den korta versionen av vad vi har sysslat med och sysslar med. Vi har också många som vi plockar in på olika uppgifter, om vi tycker att någon annan kan göra det bättre eller helt enkelt för att vi inte hinner. Och det vi åtar oss kan du lita på att blir gjort – professionellt och inom utsatt tid.

Läs vidare vad allt vi kan erbjuda. Och står det inte det som du behöver hjälp med så ta kontakt, så funderar vi vidare, om vi eller någon annan kan. Vi gillar utmaningar!

I vårt nätverk ingår professionella fotografer, webbdesigners, grafiska formgivare, översättare, frilansskribenter och författare.