Om oss

Laila Setälä

är café- och butiksföreståndare, bakar det mesta som serveras i caféet och basar över köksregionerna. Massör/konditionsskötare med drygt 20 års arbetserfarenhet. tfn 040 6511992

Inger Krook

betonar humanismen i allt hon gör. Hon har erfarenhet av att jobba med marknadsföring, försäljning, mental hälsa och att fungera som samtalsstöd och hjälp vid kriser i livet. Diplomerad samtalscoach och marknadsföringsekonom. Den gemensamma nämnaren är kommunikation.

Jonna Löfgren

går sista året i gymnasiet med inriktning på bildkonst. Fungerar som allt-i-allo i caféet och butiken samt planerar evenemang inom Existens.

Kent Ekman

från Kensoft Consulting är vår IT-expert. Han ser till att vi bekymmerslöst kan använda våra datorer i vårt dagliga arbete. Med sitt brinnande intresse för IT vill han hjälpa även dig och ditt företag att lyckas med digitaliseringen.

Anne Manner

är Existens styrelseordförande, chefredaktör för tidningen och föreläsare. Hon är prisbelönt journalist och novellförfattare, har skrivit elva böcker och levererat artiklar till ett 20-tal tidningar i Finland, Sverige, Norge och Danmark.

anne@existens.fi
050 5606639

Trynhild

Existens maskot

Eternella

Café Eternells maskot

I vårt nätverk ingår professionella fotografer, webbdesigners, grafiska formgivare, översättare, frilansskribenter och författare.

 

anne
ANNE MANNER